Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özeçlik, Çayeli ilçe Başkanı Mustafa Durmuş, Fındıklı ilçe Başkanı Sami Özgür ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rize'nin Pazar ilçesinde bir araya gelerek, esnafın dertlerini dinledi.

İlçe merkezinde bulunan Çarşıbaşı Mevkii, 10 Mart ve Atatürk Caddelerinde esnaf ziyareti yapan İl Başkanı Özçelik ve beraberindekiler, hem vatandaşlarla, hem de esnafla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

İl Başkanı Ensar Özçelik esnaf ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada “Kıymetli Fındıklı İlçe Başkanım ve Çayeli İlçe başkanım ile birlikte yönetimleriyle esnaf ziyaretimizi hep beraber gerçekleştirdik. Gördük ki halkımızın hakikatten partimize teveccühü gün geçtikçe artmaktadır. Böyle bir soğuk havada hem yönetimime hem bütün ilçe başkanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Misafirperverliklerinden dolayı da pazar ilçemizde bizleri karşılayan esnaf kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum Allah kendilerinden razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." şeklinde konuştu.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU