Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Özel İmperial Hastanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Ortahisar Belediyesi personeline Özel İmperial Hastanesi’nde yapacakları tedavilerle ilgili olarak % 20 indirim yapılacak.

Belediye personelinin eş, anne, baba ve çocukları da söz konusu indirimden yararlanabilecek. Bir yıl yürürlükte kalacak protokol kapsamında ayaktan muayene ve tanı hizmetleri için hastanenin almakta olduğu farklarda % 20 indirimli devlet katılım payı uygulanacak.

Küçük, büyük cerrahi işlemler, ameliyat hizmetleri ve medikal yatış tedavileri için de % 10 indirim uygulanacak. 

“BİRÇOK KONUDA ORTAK PROJE YÜRÜTTÜK” 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un önemli sağlık kurumları arasında yer alan Özel İmperial Hastanesiyle bugüne kadar kültür, sanat, spor ve sağlık alanı başta olmak üzere birçok projeyi işbirliği yaparak hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

İmperial Hastanesi yetkililerine teşekkürlerini ileten Başkan Genç, “Trabzon sahip olduğu kamu ve özel sektör hastaneleriyle sağlık üssü olma yolunda hızla ilerliyor. Şehrimizin ilk özel hastanelerinden biri olan İmperial Hastanesi bugüne kadar nitelikli hizmetleriyle hastaların şifa bulmasını sağladı. Belediye personelimizin de bu imkânlardan yararlanmasını istedik ve İmpreial Hastanesi’yle bu protokolü imzaladık. Özellikle içinde bulunduğumuz bu süreçte sağlık her şeyin başı… Tabi ki hiçbir personelimizin, çalışanımızın hasta olmasını istemeyiz. İnşallah hastanelere gitmelerine de gerek kalmaz. Ama hasta olduklarında bu indirim imkânından bir yıl sürüyle yararlanacaklar. Bir kez daha protokolümüzün hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.