2020-2021 Sezonu Süper Lig’in ilk haftasında, evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Trabzonspor, geçen sezon lige damga vuran ve Türkiye Kupası’nı kazanan kadrosundan kaybettiği futbolcularının yanı sıra, yeni transferlerinden ve çok ümitli olduğu Trondsen’in beklenmeyen sakatlığı, aksayan stoper mevkisine gerekli transferleri yapamaması ve üstüne üstlük, Sörloth’un Trabzon’a dönmemesi ve olası transferi dolayısıyla eksik çıktığı maçta nasıl bir oyun ortaya koyacağı, tüm Trabzonsporlularda bir soru işaretiydi ama maç başlayınca, soru işaretleri yavaş yavaş cevabını bulmaya başladı.

Her iki takımın da pozisyon bulamadığı ve orta alan savaşı halinde geçen oyunun  29. dakikasında, Tyler Boyd’un sert şutuna müdahale etmek isteyen Hüseyin, yine yanlış bir müdahalede bulununca, Uğurcan’ı yanılttı ve Hüseyin’in kafasından seken top ağlarla buluşunca, Beşiktaş 1-0 öne geçti ve ilk yarı da bu sonuçla sona erdi. Maçın 64. Dakikasında, Cüneyt Çakır’ın uyarısıyla Var’a gidip penaltıya hükmeden ve Flavio’yu 2. sarı karttan oyun dışı bırakan orta hakem Ali Şansalan, ilk yarıda Ekuban’a ceza sahası içerisinde yapılan müdahalede penaltı noktasını gösterememiş ve Var hakemi Cüneyt Çakır da  kendisinden bekleneni yapıp onu uyarmamıştı. 74. dakikada Lens ile farkı 3’e  çıkaran Beşiktaş, oyunun son bölümüne kadar oyunun da hakimi oldu. 86. dakikada ise Abdülkadir Ömür, attığı gol ile takımının tek sayısını kaydederken, maç da 3-1 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona erdi.

Bu maç sabaha kadar oynansa, Trabzonspor’un kazanması beklenemezdi. Zaten, mağlup durumdayken Ekuban’ı çıkarıp Stoper alan bir hoca da, Trabzonspor’un hocası olamazdı. 2 yıldır stoper transferi yapamayıp, yine aynı stoperlerle takımı maça çıkaran, hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir sözleşme yapmayı başararak Sörloth’u kaybeden, UEFA’ya zamanında beyanname vermeyi beceremeyip şampiyonluğun ve şampiyonlar liginin kaybedilmesine neden olan bir yönetimden de yeterli bir hoca ile anlaşması beklenemezdi.  Kimin empoze ettiği herkesin malumu olan bir hocadan da fazlası beklenemezdi zaten. En fazla 4-5 hafta sonra, önerilecek yeni bir hoca gündeme düşer, ondan 4-5 hafta sonra da sıra size gelir... Demedi demeyin...