Halil Şanlı yazdı.

Rabbim muvaffak etsin. Ahmet Metin Genç Trabzon Büyükşehir Belediye başkanlığına nihayet aday gösterildi. Hayırlı olsun.

Ortahisar belediye başkanlığında iki dönem başarılı bir hizmet anlayışı ile hizmet eden Ahmet Metin Genç, nihayet büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterildi. Tünel Akvaryum, Boztepe Seyir Terası, Toki dönüşüm projeleri, sokak hayvanları için Küçük Dostlar Kliniği gibi birden çok önemli icraat ile dikkat çeken Genç, daha önemlisi bir gönül adamı olduğunu her fırsatta ispat etti. 2013-2014 yıllarında o dönemin partideki  etkin isimleri tarafından dışlanma çabası gösterilen, hatta VIP salonlarına alınmaması için talimat verilen Genç, pes etmeden sevgi ve gönül adamlığı yaklaşımı ile gösterdiği sabrın bugün karşılığını görme noktasına geldi. Kimseye küsmedi. Kimseyle kavga etmedi. Uyumlu, nezaketli, güler yüzlü ve samimi yaklaşımları ile bu engelleri tek tek aşarken, Trabzon insanının gönlünü almayı da başardı. Proje geliştirdi, ama odasına kapanmadı. Sokak sokak, köy köy gezdi. Ak Partili birçok kişide mevcut olan burun kıvırma, tepeden bakma gibi kibir işleri hiç onun tarzı olmadı. Hem duruşu hem projeleri ile Ahmet Metin Genç bu adaylığı fazlasıyla hak etti. 

Ak Parti kurmaylarının Trabzon belediye başkanlığı ve milletvekillerini aday gösterme süreçleri boyunca verdikleri en doğru, en yakışır, en isabetli karardır Ahmet Metin Genç. Rabbim utandırmasın. Hayırlı olsun.
IMG_2109