Halil Şanlı yazdı.

Bir maçta yenmekte olabilir, yenilmekte. Antalya maçında puan kaybı olabileceğini düşünmüştüm açıkçası. Fakat bu saçma sapan geceye damga vuran, bence Abdullah Avcı olmuştur.

Trabzonspor, eğer bir takımdan 5 gol yiyorsa, teknik heyet şapkayı önüne koymalı. Maçın ilk devresinde hiçbir varlık ortaya koyamayan, ikinci devre rakibin oyunu kendi alanında kabul etme isteğine bağlı olarak yarım saat rakip sahada gözüken ve maçı beraberliğe taşıyan Trabzonspor'un son dakikalarda üç gol yemesi kabullenilecek gibi değil.

Saçma sapan bir gece, saçma sapan bir teknik heyet! Benim destek verdiğim ve inandığım Abdullah hocayı Antalya'nın sıcağı mı çarpmış ne! Saçma bir ilk on bir! 40.dakikada doğru iki müdahale ile  'hoca akıllandı' derken, gereksiz yere Hugo'nun oyundan alınması! Yetmedi, Larsen çıkacak, Dorukhan sağ kenara kayacak derken, sen tut Denswil'i oyundan al, Dorukhan'ı stopere çek! Sonra o Dorukhan'ı al, hiçbir katkısı olmayan Kouassi'yi, kurtarıcı gibi sahaya  at! Aman Allah'ım akıl alacak gibi değil. Ama yaptı! Yaptı işte, Abdullah hocam saçma sapan denemeler yaptı ne yazık ki!

Sevgili hocam. İstediğin transferler yapıldı. Nwakaeme'yi, nafile yere sen harcadın! Bu takım ne oynuyor? Daha doğrusu neden oynamıyor? Lütfen çeki düzen ver ve bir oyun şablonu oturt artık. İşi şansa ve denemelere bırakma. Bu kaliteli kadroya yazık etme. Bunu kaza sayalım. İçimize sinmiyor ama hadi kabul edelim. Fakat on birini belirle ve bu takıma futbol oynat lütfen. Bir daha hiçbir Trabzonsporlu böyle bir saçma gece yaşamak istemiyor.