Süper Lig'in 6. haftasında ligin namağlup iki takımı, Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 2-2 sona erdi.

Trabzonspor, 1. dakikada Cornelius'un attığı golle öne geçerken, 8. dakikada Vitor Hugo yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Konyaspor, 20. ve 46. dakikalarda Endri Çekici'nin attığı gollerle üstünlüğü yakaladı. Bu dakikadan sonra 10 kişi olmasına rağmen tempoyu arttıran ve rakip kalede tehlikeler yakalayan Trabzonspor, 76. dakikada Bruno Peres'in ortası sonrasında Ahmet Çalık'ın uzaklaştırmak istediği topun Amir Hadziahmetovic'e çarpıp ağlarla buluşmasının ardından eşitliği yakaladı ve karşılaşma da 2-2 sonuçlandı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, deplasmandaki yenilmezlik serisini 21 maça taşıdı ve kulüp rekoru kırıldı.

Ligde 4 galibiyet ve 2 beraberlik performansına ulaşan Trabzonspor puanını 14 yaparak 2. sıraya yerleşirken, Konyaspor 3 beraberlik ve 3 galibiyetle 12 puanla, 5. sırada yer aldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, evinde Alanyaspor ile karşılaşacak, Konyaspor ise Kasımpaşa deplasmanına gidecek.