Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor Galatasaray ile İstanbul'da 3 puan mücadelesi verecek. Son 2 haftada 4 puan kaybeden bordo mavililer kayıpları telafi edip zirvedeki puan farkını açmak istiyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak Galatasaray Trabzonspor maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek. Mücadeleyi Beinsport 1 canlı yayınlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Fatih (İsmail), Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Morutan, Kerem, Halil

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Berat, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

EKSİKLER

Trabzonspor'da maç öncesi en büyük belirsizlik Marek Hamsik. Sakatlıktan çıkan ve kafileye dahil edilen Slovak yıldızın oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. Onun dışında Djaniny, Trondsen ve Abdülkadir Ömür sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Yusuf Erdoğan ile Hüseyin Türkmen'in kart cezalısı olduğu bordo mavililerde Kouassi ise Afrika Kupası'nda bulunuyor.

Galatasaray'da ise Muslera, Diagne, Işık Kaan Arslan ve Alpaslan Öztürk sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Mohammed ve Feghouli Afrika Kupası nedeniyle olmayacak.