İftar programında meclis üyelerine kısa bir konuşma yapan Başkan Genç, "Öncelikle bütün meclis üyelerimize ve çok değerli ailelerine hoş geldiniz diyorum. Pandemi nedeniyle iki yıldır ara verdiğimiz geleneksel iftar yemeğimizde sizlerle buluşmaktan büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE”

Meclis üyelerine iftar programına katıldıkları için ayrı ayrı teşekkürlerini ileten Başkan Genç, "Sizlerle birlikte çok güzel, çok ahenkli ve verimli bir çalışma ortamını hep beraber paylaştık. Gerçekten sizlerle çalışmaktan dolayı çok çok mutlu olduğumu bir kez daha bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum. Bu mübarek Ramazan akşamında davetime icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı bir kez daha tebrik ediyorum. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak siyasi mülahazalardan uzak, birlik ve beraberlik içinde iftar programımızı gerçekleştiriyoruz. İnşallah, nice Ramazanları hep birlikte sağlık ve huzurlu bir şekilde eda ederiz. Cenab-ı Allah, huzur içerisinde, sağlıklı bir şekilde bu mübarek ayı tamamlayıp bayrama da ulaşmayı nasip etsin.” diye konuştu.

“ORTAHİSAR’A DEĞER KATAN PROJELER”

Meclis üyelerinin fikir ve eleştirilerinden azami derecede istifade ettiğini kaydeden Başkan Genç, şöyle konuştu: "İlçemiz için çok önemli bir icraat dönemini birlikte hayata geçiriyoruz. Şehrimizdeki nüfusun 350 bine yakınını teşkil eden Ortahisar Belediyemizde bundan sonraki süreçte de önemli adımları atmaya ve önemli projeleri yapmaya hep birlikte sizlerin de desteğiyle devam edeceğiz. Bizler çok güzel, çok ahenkli ve örneklik teşkil eden bir çalışma ortamını hep beraber paylaştık. Gerçekten sizlerle çalışmaktan dolayı çok çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bütün meclis üyelerimizin katkılarını aldım. Dile getirilen eleştiri ve fikirlerden azami derecede istifade etmeye gayret ettim. Sizlerin destekleriyle ve sizlerden aldığımız güçle beraber bir şeyler yapmaya çalıştık. Eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Eksiklikten münezzeh sadece Yüce Allah’tır (C.C). Bizler Ortahisarımız için, hemşerilerimiz için faydalı ve verimli olduğunu düşündüğümüz projeleri hayata geçiriyoruz. Bu şehre değer katacak, hemşehrilerimizin yaşam konforunu artıracak, refahını artıracak projelere ve faaliyetlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Belki bazı konular sizlerin istediği gibi olmadı ya da olmuyor. Ama samimiyetimizden ve bu şehre hizmet azmimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman halka hizmet, Hakka hizmettir anlayışıyla hareket ettik. İnşallah, Yüce Allah (C.C) başka Ramazanlara kavuşmayı nasip eder. Tekrar iştirak eden bütün meclis üyelerimize, kıymetli müdürlerimize, eşlerine çok çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum."