Real Madrid ile dünyaca tanınan, kariyerini Beşiktaş'ta noktalayan Guti Hernandez; Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyon olmasına şaşırdığını söyledi. Bordo-Mavili ekibi tebrik eden Guti, Türk taraftar kitlesinin enerjisinin ve coşkusunun çok üst seviyede olduğunu aktardı.

Guti'nin açıklamaları şu şekilde:

"Trabzonspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik ederim. Genellikle Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin şampiyon olacağı düşünülüyor. Bu nedenle açıkçası Trabzonspor'un şampiyonluğuna biraz şaşırdım. Şaşırdığımı söyledim ama son yıllarda Süper Lig'de üç büyükler dışında da şampiyonlar görmeye başladık."

Guti, Trabzonspor1

"Türk taraftar kitlesinin enerjisi, coşkusu çok üst seviyede. Türkiye'deki büyük takımların bütçelerini zorlayarak, belki aşarak çok fazla para harcarken bile istedikleri sonuçları alamadıklarını gözlemliyorum. Türkiye Süper Lig'i zor bir lig. Çok çekişmeli geçiyor. Türkiye'deki büyük takımlar ilginç şekilde ısrarla yaşlı oyuncu transfer etmeye devam ediyor. Bu isimlerin takımlara ne kadar katkı sağladığından da emin olamıyorum. Ama maalesef bu şekilde devam ediliyor."