Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin; otobüs durağı için 2.7 milyon lira harcadığını ileri sürdü ve yetkilileri eleştirdi.

Gazeteci Avni Özaslan, söz konusu 2.7 milyon liraya tek otobüs durağının değil, 8 ayrı konseptli otobüs durağının yapıldığını ifade ederek iddiaları çürüttü ve "Davut yine işkembeden sallamış" diyerek Çakıroğlu'nu eleştirdi.

Avni Özaslan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu, açıklama yapmaya, gündem olmaya çok merakladır. Hemen hemen her konu ile ilgili bir açıklama yapar. Günlerce üzerinde çalıştığı açıklama metnini büyük bir keyifle sosyal medya hesabından yayınlar ve basın kuruluşlarına servis eder. Destekçisi olmadıği için de kendi kullandığı bazı "trol" hesaplarla kendi kendine destek yorumları yapar. Bu "trol" hesap mevzusunu da önümüzdeki günlerde derinlemesine işleyeceğiz. Şimdi konumuza dönelim.

Davut Bey öyle bir açıklama yapar ki ortalığı kasıp kavurur. "Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2.75 milyona otobüs durağı alacak, bu durak altın mıdır, titan mıdır" şeklindeki sözlerle eser gürler. (Belediye'nin avukatı ya da sözcüsü değilim. Belediyeyi savunmak gibi de bir derdim yok. O işi birisi yapacaksa Ankara'dan torpille dolgun maaş kadrosuna kavuşan Selahattin Aydınlı yapsın.) Açıklamayı okuyunca dedim ki Davut Bey yine bol kepçeden sallıyor. Ve aynı öyle de oldu. Meğer Büyükşehir Belediyesi bu paraya 8 ayrı otobüs durağı almış. Ve bizim bildiğimiz duraklardan farklı, spor konseptli duraklarmış.

Uzun lafın kısası, Davut yine işkembeden sallamış, yine duvara toslamış."