Mahalle başkanları toplantısında konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti’nin her şeyden önce bir dava hareketi olduğunu söyleyerek “AK Parti’nin hedefi Türkiye’nin hedefidir. En iyisini, en doğrusunu yapma hedefiyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da el ele, kol kola durmadan ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YOĞUN BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTIK

Mahalle başkanlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Çebi, bu tür toplantıları önümüzdeki günlerde de tekrar edeceklerini söyledi.  İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatı olarak Ramazan ayını yoğun bir çalışma içerisinde değerlendirdiklerini kaydeden Çebi, “Tüm mahallelerimizi ziyaret ederek aziz hemşerihlerimizle bir araya gelmeye gayret gösterdik. Tamamına yakın mahallemize ziyaretlerde bulunduk. Ramazan ayı içerisinde ziyaret edemediğimiz mahallelerimizi önümüzdeki günlerde ziyaret ederek yine vatandaşlarımızı dinleyeceğiz, istek ve taleplerini not alacağız, gönül bağımızı güçlendireceğiz.” dedi.

f1bddf87-4e8b-457f-87c3-65013084d125

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkan ve yönetimlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerini sürdüren Selahaddin Çebi, “Tüm ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin teveccühleriyle karşılaştık. Her gönülde var olduğumuzu, silinmeyecek izler bıraktığımızı bir kez daha tecrübe etme imkânı bulduk. Yaklaşık 20 yıldır olduğu gibi hem sahada, hem gönüllerde biz vardık, bundan sonra da hem sahada hem gönüllerde olmaya devam edeceğiz. Tek umut, tek beklenti AK Parti kadrolarıdır.” diye konuştu.

b7cd6ea7-a6f2-4f60-ad46-be492d6d0eb5

AK PARTİ BİR DAVA HAREKETİDİR

Çebi, AK Parti’nin bir dava hareketi olduğu üzerinde durarak “AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. AK Parti mukaddes bir davadır. Hepimiz bu mukaddes dava yolunda hizmet etme gayreti içerisindeyiz. En iyisini, en doğrusunu yapma hedefiyle el ele, kol kola durmadan ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bizim hedefimiz, Türkiye’nin hedefidir. Daha büyük başarılara, hedeflere birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

00fa8b10-c637-4027-b973-741d9b32dd33

TÜRKİYE BOYUN EĞMEZ

Ülke olarak hassas bir dönemden geçtiklerini kaydeden Çebi, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her türlü zorluğun üstesinden gelecek gücü olduğunu söyledi. Çebi şöyle devam etti: “Çevremizdeki ülkelere baktığımızda sürekli iç karışıklıklarla boğuşuyorlar. Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da ve diğer ülkelerdeki sorunlar kanın akmasına, göz yaşının dinmemesine neden oluyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye şimdiye kadar sanayiden enerjiye; sağlıktan, teknolojik yatırımlara kadar yerli ve millî hamleler dimdik ayaktadır. Tek dertleri Türkiye’ye diz çöktürmek olan iç ve dış mihrakların tüm oyunlarına karşın Türkiye boyun eğmemiştir, dimdik duruşunu sürdürmektedir.

HEPİNİZİN KATKISI VAR

AK Parti’deki her bireyin Türkiye’nin güçlü bir irade sergilemesinde payı olduğunu kaydeden Çebi şunları söyledi: “Son yıldır başkalarının hayal dahi edemediklerini icraatlarla gerçeğe dönüştürdük. Bu başarıda herkesin payı var. Bugün tüm dünya Türkiye’nin savunma sanayindeki başarısını konuşuyorsa, İHA ve SİHA’larını konuşuyorsa, Türkiye’nin dik durmasını konuşuyorsa elbette bu başarı birlik ve beraberliğin başarısıdır, inanmışlığın başarısıdır, adanmışlığın başarısıdır.

DURMAK YOK

Hizmet yerine iftira üreten, dış güçlerin siyasi emellerini kendi siyasi çıkarlarıyla birleştirip fitne fesat peşinde koşanlar, çamur at izi kalsın anlayışıyla yüzsüzlükte sınır tanımayanların yapılanları göz ardı etmesini anlıyoruz. Bizler büyük AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın gönlünde yer edinmeye devam edeceğiz.”