Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, sert mesaj verdi.

Süper Lig 'in 19. haftasında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir golsüz berabere kaldı ve Bordo-Mavililer sezonun ilk yarısını 46 puanla lider tamamladı. Bir sezonun ilk devresinde en çok puan toplayan ekip olan Fırtına'da Başkan Ahmet Ağaoğlu da Başakşehir beraberliğini, "Çok iyi bir maç oldu. Bir ara Bundesliga maçı izler gibi oldum' şeklinde özetledi.

'Sakın teşebbüs etmeyin!'

Maçın hakemi ile ilgili konuşmayacağını belirten Karadeniz devinin patronu, "Şampiyonluk şarkıları için çok erken. Önümüzde 19 maç daha var. İlk yarı sonuna kadar hakemlerle ilgili konuşmama kararı aldık. Bizim için ilk yarı bitti. Ortada dolaşan söylentiler üzerine konuşmak istiyorum. 2019-20'nin senaryosunu raftan indirip, önümüze koymaya çalışıyorlarsa... Sakın böyle bir şeye teşebbüs etmeyin" dedi.

'Mücadelenin kupası...'

Sezon sonu için de konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor'un elinde yükselen bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de adaletli ülke futbolu adına verdiklerimi mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur" ifadelerini kullandı.