Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,  Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atan Hayrullah Ozan Çetiner ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hüseyin Burak Fettahoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

“NİTELİKLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK”

İlk ziyaretini Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner’e yapan Başkan Genç, “Gençlik, Spor İl Müdürlüğümüz kentimizde gençlere yönelik çok güzel projelere imza attı. Bugüne kadar birçok projenin paydaşlığını yürüttük, ortak projelere imza attık. Geçmiş dönemde lise ve üniversiteler arası olimpiyatları başarıyla icra ettik. Uluslararası birçok etkinliği sorunsuz bir şekilde yaptık. Müdürlüğümüz, gençlerimizin ve çocuklarımızın zamanlarını iyi bir şekilde değerlendireceği, sosyal ve sportif yaşamın içine katılabileceği nitelikli projeleri hayata geçirdi. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte her türlü proje ve etkinlikte paydaş olarak var olmaya hazırız. Bu anlamda gençliğimizi şehrimizde her yönüyle daha ileri noktalara taşımak için elimizden geleni ortaya koyacağız. Size de yeni görevinizin tekrar ‘hayırlı, uğurlu’ olmasını diliyorum. Ayrıca da muvaffakiyetler, başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

“YÜREKTEN İNANIYORUM”

Başkan Genç’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner de, “Sayın Başkanımızın üretkenliği, şehrimizin her türlü sorunuyla yakından alâkadar olması bizi de oldukça motive ediyor. İşbirliği yaparak çok güzel projeleri hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum. Ve başkanımıza da nazik ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

“EĞİTİMDE CİDDİ BİR ÇITA YAKALADIK”

İkinci ziyaretini Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hüseyin Burak Fettahoğlu’na yapan Başkan Genç, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Ortahisar Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanında eğitim faaliyetlerine destek olmayı, okullarımızın sorunlarını çözmeyi ve ihtiyaçlarını karşılamayı kendimize görev addediyoruz.  Son yıllarda Trabzon eğitimde çok ciddi bir çıta yakaladı. Liselere ve üniversitelere giriş sınavlarında başarı oranımızı her geçen yıl daha da yükselttik. Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı seviye tespit sınavlarında da bölgemizde ilk sıradayız. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah bundan sonra işbirliği yaparak eğitim alanında hep bir adım önde olmaya gayret edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“BAŞIRI GAYESİYLE YOLA ÇIKTIK”

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu da Başkan Genç’e bugüne kadar eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Trabzon’un eğitim ve öğretim faaliyetlerinde çok iyi bir konumda olmasının gurur verici olduğunu ifade eden Fettahoğlu, “Eğitim ile ilgili istatistiklerimiz gerçekten de iç açıcı… İnşallah sizlerin ve bütün kent paydaşlarımızın desteğiyle bundan sonra da hepimizi onurlandıran, gururlandıran çok güzel başarılar elde ederiz. Bu gayeyle yola çıktık... İnşallah ortaya koyacağımız gayretle bu yolda mahcup olmayacağız. Okullarımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hizmet anlamında bütün emeğimizi, imkânlarımızı ortaya koyacağız.” şeklinde konuştu.