61TrabzonHaber-

Tüm Türkiye'yi yasa boğan, 13 vatan evladının kaçırılıp şehit edilmesi olayının ardından Türk Tabipler Birliği'nin konuyla ilgili yayınladığı mesaja bir tepki de AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'den geldi.

Çebi, Türk Tabipler Birliği'nin; "Gare'de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz." şeklindeki paylaşımı için "Bir meslek örgütü değil de hain PKK terörüne,  teröristlere destek örgütü gibi çalışmaktadırlar" dedi.

Türk Tabipler Birliği'ni eleştiren, teröre ve terörün paydaşlarına lanet okuyan Çebi'nin açıklamaları şöyle:

"Terör örgütüne toz kondurmayan adının bile lekelenmesi istemeyen Türk Tabipler Birliği nefret, kin ve fitne tohumu ekmektedir. Bir meslek örgütü değil de hain PKK terörüne,  teröristlere destek örgütü gibi çalışmaktadırlar. 13 vatan evladını kaçıran kalleşçe şehit eden PKK'nın hiç suçu yokmuş gibi; PKK terörü karşısındaki bu mücadeleyi eleştiren, zaman zaman kınayan Tabipler Birliği'ne göre suçlu devlet. Teröre ve terörün paydaşlarına lanet olsun!"

selahattin-cebiden-terore-ve-terorun-paydaslarina-lanet.jpg