Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’u teşrifleri dolayısıyla Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy mesaj yayınladı. 

Gürsoy mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şehrimize hoş geldi şeref verdi. AK Partimizin İl Kongresi için şehrimize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın hem ilçemiz hem şehrimiz hem de ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Arsin özelinde Cumhurbaşkanımızın, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin ilçemize desteklerine şahidiz. Göreve geldiğimiz günden ve öncesinden Arsin’le alakalı önemli adımlar atılmaktadır”

YATIRIM ADASI PLANLANDIĞI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR 

Arsin Endüstri Yatırım Adasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel bir kıymet verdiğini hatırlatan Başkan Gürsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın özel olarak takip edip ve kararlara imza attığı Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi yatırımı planlandığı şekilde devam ediyor. Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki alt yapı çalışmalarına da destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a müteşekkiriz. İlçemiz özelinde bu yatırımlar hem bizleri hem de hemşerilerimizi mutlu etmektedir. Bunlara ek olarak ilçemiz ve bölgemiz için çok büyük önem arz eden Fındık için de Cumhurbaşkanımızın destekleri görmezden gelinemez. Fındık üreticilerine verilen desteklerin yanı sıra fındık fiyatının belirlenmesinde insiyatif alıp vatandaşlarımızın mağdur edilmesinin önüne yine Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan geçmiştir” dedi.

baskan-gursoydan-cumhurbaskani-erdogana-ozel-tesekkur.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER 

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere bakanlar kuruluna da özel teşekkür eden Başkan Gürsoy, “İlçemiz ve şehrimizle alakalı yatırım ve projelerde desteklerini bir an olsun esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, eski Bakanlarımız Sayın Berat Albayrak ve Cahit Turhan’a, Milletvekillerimiz Sayın Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na , Devlet Kurumlarımızın Genel Müdürlerine ve tüm emeği geçenlere ilçem ve hemşerilerimiz adına canı gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.