
Gökdeniz Karadeniz’den Trabzonspor açıklamaları!
Trabzonspor’un eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, hayatında Hami gibi topa vuranı görmediğini ifade ederek bir anısını anlattı. Eski futbolcu, Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı için de konuştu.
Trabzonspor’un eski futbolcularından Gökdeniz Karadeniz, Hami Mandıralı gibi topa vuranı görmediğini söyledi. Eski futbolcu Gökdeniz alt yapıdan A takıma çıktığı dönem idmanlarda Hami’nin frikik çalıştığını belirterek; “Bir keresinde baraja geçtim. Sonrasında ise tövbe ettim ve bir daha geçmedim. Çünkü hayati tehlike atlatmaktan korktum. Ben futbol hayatımda bir tek Hami ağabeyde gördüm, topun vurduğunda ses çıkardığını. Onun gibi topa vuran şu ana kadar gelmedi" dedi.
Trabzonspor’un Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı transferlerine değinen Gökdeniz; “Çok iyi paralar olursa ve kulüp ekonomik olarak dönmeyecekse satılabilirler. Fakat şu da bilinmeli ki, eğer bu kadro bozulmaz ise bu takım 4-5 yıl daha bu kadroyla şampiyonluk yarışının her daim içinde olur” dedi.