Avrasya Üniversitesi, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay işbirliği ile öğrencilere yönelik “Narkorehber Gençlik Modülü” programı çerçevesinde eğitim verildi.  Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi Konferans Salonunda  Narkotik Suçlar Daire Başkanlığı görevlileri tarafından verilen eğitimde; madde bağımlılığı, maddeye başlama nedenleri, kullanıcılardaki belirtiler anlatıldı.



Avrasya Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yıldızlar “Projenin asıl amacı; uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, gençlerin bilgilendirilmesi ve farkındalığın artırılmasıdır. Bugün burada Emniyet Müdürlüğümüzden ve Yeşilay’dan görevlilerimiz öğrencilerimize önemli bilgiler aktardılar. Bu bir seferberliktir. Yediden yetmişe herkes bu seferberlikte görevlidir” dedi.
Avrasya Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadeleden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran programın sonunda Komiser Halil Hamza Hacıoğlu, Komiser Yardımcıları Erdoğan Özer ve Hakkı Mert’e plaket takdim etti.