Güngör, Arsin ilçesinde görev yapan kaymakam Özdemir  için övgü dolu ifadeler kullandı. Recep Güngör açıklamasında Kaymakam Özdemir  için “Yıllar önce Arsin  Kaymakamı olarak göreve başlayan Sayın Ahmet  Ömer Özdemir  dört  yıldır aktif, girişimci, toplumun tüm kesimleri ile barışık, gençlere abi, vatandaşa babacan, ciddi, disiplinli, zamanı iyi yöneten, kararlı, devlet adamı şahsiyetini en üst düzeyde tutmuştur” yorumunu yaptı.

LİDER BİR KAYMAKAMDIR

“Ben de 36. yıldır meslek yaşamımda birçok idari amir ile çalıştım” diyen Güngör, “İletişim donanımlarının üst düzeyde olmazsa olmaz olduğu bir evreden geçmekte olan toplumsal yapıda ve özellikle de kamuda liderlik manasında örnek kişilik Sayın Ahmet Ömer Özdemir ” ifadesini kullandı. “Makam odasında imza işlemleri ile idarecilik olmuyor artık” diyerek sözlerini sürdüren Güngör, “Bizim gerek şahsi münasebetlerimiz gerekse kurumsal olarak faaliyetlerimiz sebebiyle ziyaret etmediğimiz kurum, kuruluş hemen hemen yoktur... Ve ne acıdır ki  her kulvarda yanında olmak için Devlet, millet bütünlüğünü sağlama düşüncelerimizi sekteye uğratan bir çok idari amir ve yerel yöneticiler de olmuştur.

Birçoğu da verdiğimiz hizmetleri. İyi algılamış, saygı ve sevgi çerçevesinde kuruluşumuz ve şahsiyetimizle barışık yaşamıştırlar, işte bunlardan Biriside Arsin Kaymakamımızdır."

Kaymakam Özdemir ise ziyaretinden dolayı Mavi Karadeniz TV Bölge Müdürü Recep Güngör'e teşekkür ederek "Basınımızın mümtaz şahsiyetlerinden biri olan sayın Güngör'ü ulusal görsel basından ve yazılı basından takip etmekteyiz. Trabzon ve bölge illeri için verdiği hizmetleri takdir ediyor, başarılar diliyoruz" dedi.