AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında “Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2021’de olduğu gibi yeni yılda da aziz milletimizden aldığımız güçle hizmet etmeye, çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

2021 yılının artık geride kaldığını kaydeden Selahaddin Çebi, “yeni yılda tüm beklentilerin gerçeğe dönüşmesi adına çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütmeye devam edeceğiz. 2022 yılının bayrağımızın gölgesinde yaşayan 84 milyon vatandaşımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

YENİ HEDEFLERE YÜRÜYECEĞİZ

Yeni hedefler yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye için 2022 yılının büyük önem taşıdığını ifade eden Çebi, şunları söyledi: “Aziz milletimizle beraber, kardeşliğimizi daha da perçinleyerek 2023 hedeflerine, 2053 ile 2071 vizyonuna Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilerliyoruz. Aynı şekilde 2022’de de aziz milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkma adına daha büyük bir gayret ve heyecanla cennet vatan ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”