2005-2006 ve 2014-2015 sezonlarında toplam 44 maç Trabzonspor'u çalıştıran 70 yaşındaki başarılı teknik adam, son olarak Fas'ın başında görev almış ve Fas'ı 2022 Dünya Kupası'na taşıyarak 4 farklı takımı Dünya Kupası'na taşıyan ilk teknik direktör olarak adını futbol tarihine yazdırmıştı.

''Brezilya’daki Dünya Kupası’ndan sonra, bir İngiliz kulübü ve çok büyük bir İtalyan takımından teklif aldım fakat Trabzonspor’da çalışan iyi bir dostuma söz vermiştim. Teklifleri geri çevirdim ve Trabzon’a gittim. Trabzon’a gidince, hata yaptığımı anladım.

Florent Malouda gibi bir oyuncu hayatımda görmedim. Hakkında konuşmak dahi istemiyorum. Yemekten sonra maç görüntüsü izletiyordum. Bana, “bu takımın analizinden banane pislik” dedi. Bir gece önce, başkandan 1 milyon euro istemiştim oyuncuların geciken maaşları için. Dünya değişiyor, haliyle futbol da. Bugün oyuncular çok yüksek paralar kazanıyor ve çevrelerinde onları öven parazitlerle, her birinin Alain Delon ya da Jean-Paul Belmondo olduğuna inandıran kadınlar var. Yıllık 15 milyon euro kazanan birini nasıl azarlayabilirsiniz?'' ifadelerini kullandı.