61trabzonhaber

Trabzonlu olan ve ailesi Trabzon'da oturan Fenerbahçe'nin stoperi Samet Akaydın, pes etmedi ve ilginç olaylar sonrası isminden söz ettirmeyi başardı. Trabzonspor altyapı oyuncusuyken, dönemin altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu tarafından serbest bırakılan Akaydın, daha sonra o dönem 3.lig takımı olan Arsinspor'a imza attı. Ligin daha başlangıcında Ahmet Özen tarafından forma şansı verilmeyen Samet Akaydın,  yedek kaldığı için takımdan ayrılmak istediğini o dönemki yönetime bildirdi. Ahmet Özen'in izni ile Arsinspor yönetimi oyuncuya yol verdi. 

Daha sonra Sancaktepe kulübüne, oradan Urfaspor'a ve daha sonra Ankara Keçiörengücü'ne geçen Samet, disiplinli ve çok çalışkan azmiyle burada göze girdi ve başkent ekibinden Adana Demirspor kulübüne transfer oldu. 

Adana Demirspor kulübünde gösterdiği performans ile transferin gözdesi haline gelen genç oyuncu üç hafta evvel Fenerbahçe'ye transfer edildi. Jesus'un gözdesi olan ve tecrübeli teknik adamın idmanlarda yakinen ilgilendiği Samet, amacının futbolu Fenerbahçe'de bırakmak olduğunu ifade ediyor.