Ligin liderinden bir puan aldık daha ne!!!

İhsan hocanın dokunuşları yazmış bir abimiz!

Ne enteresan, garip bir durum.

Giden zavallı üzerine etmişti, neyini temizledi?

İhsan kardeşimiz nerede hocalık yapmış ki? Neden koca Trabzonspor'u tren istasyonu, otobüs durağı gibi görüyorsunuz, her yolu düşenin içinden geçeceği gibi...

Dokunulmuş bir şey yok. Alanyaspor öyle uçtum kaçtım bir takım değil. Malzemeci Hayrettin de olsaydı en azından böyle şeyler yapardı.

Hocalık dediğiniz "Onu çıkar, ebirini sok" değil.

Oynatmak istediği futbola göre kadroyu hoca kuracak. Hedefe uygun kalite futbolcuları yanılma payı en aza indirerek tespit edecek. İlk antrenmandan başlayarak koşu kuvvet devamlılık sistem taktikler, bir birini tamamlar ilk on birler. Hazırlık maçları geliştirilecek oyun seviyesi. Maçın, rakibin durumuna göre değiştirilecekler. Deneyip deneyip en iyi halini bulacak...

Zaman ister gelişmek. Ustalık ister.

Tamda burasını Ağamınoğlu bilemez işte.

Biliyordur belki de! İşine gelmiyordur! Usta istemiyordur! Usta olursa işine karıştırmaz.

O zaman olmaz işte.

Şu dönen milyon EURO’lar harcanması lazım. Gerekli yerlere payları hakları gitmeli.

Bir damla futbol aklı olan. Kalbinde zerre hakkaniyet olan şu transfer edilen futbolcu müsvettelerinin kaç tanesine onay verirdi?

Asla öyle bir dertleri yok. Menajerin elinde kalan artıkları getiriyorlar. Yıllardır böyle. Ülke futbolunu bitmiş. Üzerine tezgahı kurmuş sömürüyorlar. Gelişmiş liglerin 40-50 yıl gerisindeyiz. Her takım aynı. Açıkça hepsi ikinci üçüncü sınıf futbolcu. Bütün mesele iç edilecek milyon Euro’lar...

İçinde bir damla adalet olan Trabzonspor alt yapısının önünü keser miydi? Üç beş yıl önceleri Sadi hocalı alt yapıdan şans verilen bebeler neden bitti? Üçüncü ligde bile oynaması şüpheli Flavio, Plaza, Marlon, Edgar... Hangi akıla hizmet alınır üstelik milyon liralar saçılarak...

Tüm lig aynı sarmalın içinde. 20 milyon çocuğun karne aldığı ülkede 14 yabancı hiç bir kriter olmadan nasıl forma giyer?

Gelişmiş liglerin dışına düşmüş kas yığını futbol fukaraları bizim bebeleri nasıl eler???

Üç sana beş bana bölüşüyorlar işte. Uygunluğun yoksa hiçbir şekilde giremezsin içlerine...

Avcı hocayı niye aldılar? Nasıl razı oldular?

Ne niyetle geliyor? Futbolcu kadrosu hakkında ne düşünüyor? Eksikleri nereden, nasıl gidermek ister?

Gibi birçok konuda hiç bir bilgim yok...

Belki de en büyük sorun Ağamınoğlu Trabzon'a geldiğinde nerede kalacak!!!

***

AVCI, KAPIYI KIRDI!

Rahat rahat ölene kadar yazacak bir yer buldum İnşallah.

Ne dedim de yerlerimden oldum vallahi anlamadım!

Müdürün biri Başkanı eleştirme abi! Hocaya dokunma! Rakip takıma bulaşma!

Nasihat vermişti!

Sahayı yaz, zemini tribünü yaz abi! Hava yağdı zemin kaydı orta yaptı savunma çıkardı vurdu gol oldu...  Doldur işte, sende laf biter mi???

Adamlar hem kel hem fodul övülmek istiyor! Sarışın yeşil gözlü selvi boylu yazayım bekliyor!

Asla olumsuz kelime kullanmayacaksın! Topluma umut pompalayacaksın! Büyükler yanlış yapmaz varsa bir hata bizdedir bilip ona göre kelam edeceksin!

Enteresan değil mi!

Bir kelime siyaset yazmadan bu kadar düşman nasıl kazanmışım!

Kulübün başkanı sıkıntılı! Üzerine vazife olmayan her işe dalıyor. Hocalığı kendisi yapacak neredeyse. İdman kaçırmıyor! Bilse bireysel eksikleri giderecek antrenman yaptıracak. Dörtlü savunmanın görevlerini belletecek! Oyun iyiydi kötüydü tüm futbol futbol değerlerini birbirine kattı!

Demeyeceksin işte!

Bir İstanbul beyefendisi gibi aksanlı konuşuyor görsene! Golf federasyonu başkanı ha!

Eksiklik söyleyip ne kazanacaksın ki!

Ünal hoca mecburiyetten gelmişti! Beklenenin üzerinde verimli oldu. Görevine son verdi. Sebebini kimse anlayamadı! Sebebi anlaşılmayan iki hoca daha getirdi.

Kasabasının amatör takımını dahi alamayacak Çimşir hoca, ölene kadar hocalık yapmayacak Yer çekimi kanunu bulan Newton...

Asla yanlış demeyeceksin!!!

Avcı Abdullah kapıyı kırdı girdi sadece tebrik edeceksin! Ne tuhaf değil mi! Üç beş yıl öncesi sorsan Trabzonspor  sevgiye dair bir kelam etmeyecek adamlar Trabzonspor'un teknik kadrosunu oluşturuyor!

"Ula" sağa helal olsun Ağamınoğlu! Habuni da yaptın ya bize...

Çok eminim gidenlerden daha iyi iş Çıkaracak Avcı hoca!

Fakat bize yeter mi? İhtiyaç olan isim bu muydu?

Top sahasının içinden cevap vermek durumundayım.

Bildiğim parlamento arkasındayken başaramadı. Başkanlık sisteminde bile bir kupacuk kaldıramadı. Milli Takımdan alana kadar canımız çıktı! BJK kulübü ömür boyu tövbe etti! Gece gündüz dua ediyordu Cebi başkan aldı karşılığını. Ey gidi Golf başkanı Ağamınoğlu bir taşla kaç kuş vuruyi! Bizim gibi kuş kafalılar ne anlasın!!!