Fenerbahçe’nin eski futbolcularından, şimdilerde Beyaz TV’de futbol yorumculuğu yapan Abdülkerim Durmaz, Trabzonspor’un Adana Demirspor galibiyeti sonrası çıldırdı.

Bir maç sonra şampiyonluk kutlaması beklenen bordo mavililerin galibiyetini hazmedemeyen Durmaz, canlı yayında hakemlere ve federasyona kin kustu.

İşte Durmaz’ın o açıklaması:

“Kimse bana bu akşam Trabzonspor’un galibiyetinden bahsetmesin. Kimse bana Türkiye Ligi'nden bahsetmesin, kimse bana ligde adil bir yönetim var diye bahsetmesin, bu akşamdan sonra kimse ama kimse bana ligde kollanan takım yok demesin. Bu akşam haftalardır Trabzonspor’u nasıl şampiyon yaparız diye yapılan planların hayata geçtiği bir maç oldu. Operasyon çocuğu Yaşar Kemal Uğurlu, Adana Demirspor takımını çok güzel bir şekilde durdurdu ve görevini yerine getirdi. Yazıklar olsun sizin gibi hakemlere, yazıklar olsun sizin gibi federasyona, yazıklar olsun sizin liginize. Eğer bu akşam Trabzonspor göz göre göre kollandı, Adana Demirspor’un hakkı yenildi diye tarafsız olmayacak basın varsa size de yazıklar olsun!”

Bu açıklamalara bordo mavili taraftarlar sosyal medyadan yanıt vermeyi ihmal etmedi. Trabzonsporlu taraftarlar, Abdülkerim Durmaz’a “Keşke Fenerbahçe’nin Rizespor maçında da sesini çıkarsaydın” dediler.