Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gece Beyaz TV'de katıldığı Derin Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'u yine ağzından düşürmeyen Başkan Ali Koç, Bordo-Mavililerin şampiyonluğuna ve Ekrem İmamoğlu olayına dair konuştu.

Koç, "Federasyon'un Trabzonspor'a bakış açısını göstermek için bir örnek kullandım. Ben orada dedim ki 22.35'te maç bitiyor, 22.38'de Trabzonspor şampiyonluk mesajı giriyor. Federasyon da 22.40'ta yazıyor mesajı. Maç oynarken sahaya girildi, Antalyasporlu futbolcular darp edildi. Maçın iptal olması gerekir. Hukuk süreci var ayrıca Beşiktaş ile ilgili, kural hatası Tahkim'deydi. Trabzonspor'un şampiyonluğu ne kadar heyecanlı biçimde tescillendi." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Hak etmediğiniz bir kupa için bunları yapmayın. İnsanın kupası, müzesinde olur. Benim rahatsız olduğum, Akyazı'da açılan pankartta namlunun ucunda kanaryanın simgelenmesi. Hatta burada bile FETÖ çıkar. Kudretli bir devletimiz var, bunu çözemeyecek mi? Dolayısıyla konuya gelecek olursam. Kulüpler Birliği genel kurulumuz var, başkanlarımız bizi seçerse devam ederiz.

Ali Koç Beyaz Futbol, Trabzonspor

Sayın Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe ile alakası olmayan, ailemle alakalı bir gönderi attı. Beni durdurmaya çalışanlar hep böyle yapar. Dolayısıyla ailemin dahil olduğu hiçbir şey yok burada. Ben İmamoğlu ile görüştüm, iş tatlıya bağlandı. 

Benim yaptığım basın toplantısında, federasyonun Trabzonspor'a bakış açısını göstermek için bir örnek kullandım. Ben orada dedim ki 22.35'te maç bitiyor, 22.38'de Trabzonspor şampiyonluk mesajı giriyor. Federasyon da 22.40'ta yazıyor mesajı. Maç oynarken sahaya girildi, Antalyasporlu futbolcular darp edildi. Maçın iptal olması gerekir. Hukuk süreci var ayrıca Beşiktaş ile ilgili, kural hatası Tahkim'deydi. Trabzonspor'un şampiyonluğu ne kadar heyecanlı biçimde tescillendi. Burada bir gariplik görüyorsunuz. Bu resim size normal geliyor mu? Trabzonspor maçında yaşananların cezası 600 bin lira... İç saha kapama cezası verilmemesi garip değil mi? Şampiyonluğun kutlanması, cezalar, sistemler, temsilciler bir kulübe işaret ediyor. Ben buna sessiz kalamam."