1. HABERLER

  2. BÖLGESEL

  3. Trabzon'da isyan ettiren filyasyon ekibi uygulaması!
Trabzon'da isyan ettiren filyasyon ekibi uygulaması!

Trabzon'da isyan ettiren filyasyon ekibi uygulaması!

Trabzon'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki antrenörler filyasyon ekibinde görevlendirilince milli sporcular antrenörsüz kaldı.
A+A-

61trabzonhaber-

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde bulunan tüm antrenörleri 7 gün 24 saat Sağlık İl Müdürlüğünün bünyesinde çalışmak üzere görevlendirdi.

Trabzon’da başka hiç bir kurum kalmamış gibi 98 antrenörünü filyasyon ekibinin bünyesine sessiz sedasız antrenörlere sormadan gönüllük esasına dayanmadan görevlendirdi.

Bu uygulama sonrası Türkiye Şampiyonalarına ile Avrupa- Dünya şampiyonalarına hazırlanan sporcuların antrenörsüz kaldığı iddia edildi.

Gençlik Spor Bakanının önümüzdeki yıl için büyük hedefler belirlemiş olmasına rağmen salonlardan antrenörlerin çekilmesi ile faaliyetler süresiz bir şekilde durdurmuş olurken, uygulama tepkilere neden oldu.

Uygulamayı Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ün talep ettiği iddia edilirken, Milli takım antrenörlerinin, filyasyon ekibinde şoför, nakliyatçı vb. işlerde görevlendirildikleri belirtildi.