Süper Lig'in 27. haftasında 28 Şubat Pazar günü Akyazı'da oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde dair değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Olcay Çakır, bu karşılaşma için; "Fenerbahçe için krizden çıkma adına inanılmaz bir fırsat, Trabzonspor için ise seriyi devam ettirme anlamında çok önemli bir maç" dedi.

Olcay Çakır; "Trabzonspor Koronavirüs ile sarsıldı ama güçlü oyun ve o oyuna bağlı karakterlerin, genç oyunculara verdiği destekle işi kotarabileceğini geçen hafta gösterdi. Aynı zamanda güçlü bir oyuncu profiline sahip Trabzonspor... Hugo, Edgar, Djaniny, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme... Parmak da antrenmanlara başladı. Trabzonspor için son testlerin nasıl çıkacağı konusu dışında kafalarda soru olduğunu düşünmüyorum. 

Öte yandan; Fenerbahçe'nin, teknik direktörün, oyuncuların, oyuncu grubunun tartışılması gibi birçok konuyla kapattık haftayı. Fenerbahçe gerçekten çok kaliteli bir kadroya sahip ama 'Kadroya uygun oyun bu mu?' sorusunun cevabını taraftar henüz alamadı. Fenerbahçe için krizden çıkma adına inanılmaz bir fırsat, Trabzonspor için ise seriyi devam ettirme anlamında çok önemli bir maç." şeklinde konuştu.