61trabzonhaber/

Beşiktaş ve milli takımın eski yıldızlarından Nihat Kahveci ile Trabzonspor’un eski futbolcusu Erman Özgür, Nwakaeme’nin Beşiktaş’a transfer olma ihtimali üzerine yorumlarda bulundu.

Nihat kahveci, Nwakaeme’nin büyük bir yetenek ve yıldız olduğunu ifade ederek; “ Son yıllarda takım hücumuna bireysel çabaları ile bu kadar katkı sağlayan bir oyuncu görmedim. Trabzonspor’un şampiyonluğunda bir numaralı katkıyı yapan isim oldu. Tek başına bir hücum hattı gibi. Onun kalitesi, karakteri, katkısı asla tartışılamaz. Beşiktaş bu oyuncuyu transfer ederse, ben çok mutlu olurum. Böyle bir imkan var ise sayın başkan bunu değerlendirmeli. Gözüm kapalı ‘evet’ diyeceğim bir isim. Beşiktaş’ı şaha kaldırır” dedi.

Trabzonspor’un eski futbolcularından Erman Özgür ise Nwakaeme’nin kalitesinin tartışılmayacağını ifade ederek, “Ancak Beşiktaş’ın o bölgede N'Koudou gibi bir oyuncusu var. Bir de ilk devrenin bitimine 6 hafta var. Bu 6 haftada Beşiktaş ligden kopar mı? Bunu bekleyip görmek lazım” dedi.

Erman Özgür’ün bu sözleri üzerine tekrar söze giren Nihat Kahveci; “Tabi ki öyle. Beşiktaş 6 haftada ligin neresinde olacak. Eğer zirveden kopmaz ise devre arası bu transferi yapmalı. Çok şey katar. Ben olsam N'Koudou’yu keser, Nwakaeme’yi oynatırım” dedi.