Trabzonspor, İtalya'nın Parma Kulübü'nden Gervinho ve Roma'dan Bruna Peres ile sözleşme imzaladı. İkili, imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Bruno Peres; "Trabzonspor Ailesi'nin bir parçası olmak benim için gurur verici bir durum. Sorumluluğun farkındayım, saha içinde ve saha dışında her zaman bu takımın savaşçısı olacağımın sözünü verebilirim. Çünkü saha içinde savaşçı ve saha dışına çıktığınız zaman da takımı için her zaman elinden geleni yapacak kişilerden bir tanesiyim. Bu yıl uzun bir yıl olacak. Kolay bir yıl olmayacak ancak savaşarak ve birlikte mücadele ederek. bu ailenin geçmişini de düşündüğünüz zaman çok büyük başarılara ulaşacağımıza ben kesinlikle eminim" dedi.

Gervinho ise yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan çok mutluyum. Ben konuşmayı çok fazla seven biri değilimdir. Saha içinde işimi yaparak konuşmayı seven biriyim. Bu proje inandığım bir proje başkanımızın da bahsettiği gibi bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı ben de çok mutluyum. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Parma Kulübü'ne de kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum. Hem ben hem eşim, burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Takıma yardımcı olmak için buradayım. Aynı şekilde takımın da bana yardımcı olacağını biliyorum" ifadelerini kullandı.