61TrabzonHaber-

Süper Lig'in 34'üncü haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor'a konuk olmuştu. Bordo-Mavililerin ikinci dakikada kazandığı penaltı, mücadeleden çok konuşulmuştu. 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz gece NutSpor'da katıldığı yayında; Trabzonspor'un 3-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldığı maça dair çarpıcı bir itirafta bulundu. Başkan Sancak, ikinci yarı takımı sahaya çıkarmak istemediğini fakat Trabzonspor'un şampiyonluğuna gölge düşer diye bu aksiyondan vazgeçtiğini söyledi.

Sancak; "İkinci devre futbolcular çıksın sahaya, santrayı biz yapacaktık. Oyuncular dizlerinin üzerine çöksün ellerini kaldırsın gibi bir aksiyon alalım dedik. Yapmadık. Trabzonspor'un şampiyonluğuna gölge düşürmek istemediğimden dolayı takımı sahaya çıkardım." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor-Trabzonspor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın açıklamaları şu şekilde:

"İlk dakikadaki penaltının penaltı olmadığını herkes biliyor. İkinci devre futbolcular çıksın sahaya, santrayı biz yapacaktık. Oyuncular dizlerinin üzerine çöksün ellerini kaldırsın gibi bir aksiyon alalım dedik. Yapmadık. Trabzonspor'un şampiyonluğuna gölge düşürmek istemediğimden dolayı takımı sahaya çıkardım. İşin özü bu. Bir hakemin hatasından dolayı Trabzonspor'u bu duruma düşürmek istemedim. Trabzon'u severiz, Trabzonspor'u severiz. Dostlarımız da çok, ona sebep vermek istemedik. Trabzonspor'un o penaltıya ihtiyacı yok, hakikaten yok. O hakemin çocuğunun hastanede öğrendiğim an geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Gerekli yerde tepkisini, gerekli yerde insanlığını gösteren bir başkan figürü."