61TrabzonHaber-

Trabzon'daki sosyal medya hırsızlığı iddiası ortalığı karıştırdı. Şehirde çok okunan medya kuruluşları arasında yer alan bir ajansta muhabirlik görevi yürüten S.E isimli çalışanın Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin resmi hesabını, kendi şahsı hesabına çevirdiği ileri sürüldü.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Platformu'nun iddiasına göre; Trabzonspor'un kapatılan basketbol şubesinin kullandığı resmi sosyal medya hesabına bir süre sonra ulaşılamadı. Söz konusu hesaba dair yapılan ufak bir araştırmanın ardından profilin, başkası tarafından kullanıldığı görüldü. Yaklaşık 100 bin takipçisi bulunan hesabın, Trabzon'un çok okunan sitelerinden birinde çalışan S.E adlı muhabirin şahsi hesabına çevrildiği savlandı. Platform, S.E isimli basın mensubunu "hırsız" olarak itham etti.

Öte yandan konuyla ilgili Trabzonspor'a yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre; S.E isimli medya çalışanı tarafından şahsi profile çevrildiği ileri sürülen hesap, kapatılmadan önce Trabzonspor'un isim hakkını kullanan Trabzonspor Basketbol Derneği'ne aitti.

S.E'den 61TrabzonHaber'e açıklama geldi!

Trabzonspor Kulübü bünyesine bağlı Trabzonspor Basketbol Şubesi'nde bir dönem görev yaptığını 61TrabzonHaber'e açıklayan S.E, kulüpten uzun süredir maaş alamadığı için üzerinde emeği bulunan sosyal medya hesabının kendisine verildiğini söyledi. S.E, söz konusu kararın yöneticilerin onayından geçtiğini aktardı.

S.E ayrıca, tartışma hususunda olan hesabı -yanlış anlaşılmamak adına- yaklaşık bir yıl boyunca kullanmadığını ifade etti.