Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine seçilen Selahaddin Çebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Çebi sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajında, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığına getirilen Sezgin Mumcu’yu da tebrik ederken, şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile TRABZON İl BAŞKANI  olarak belirlenen değerli dava arkadaşım Dr. Sezgin Mumcu beyi tebrik ediyor ,başarılar diliyorum.

ORTAHİSAR ilçe Başkanı olarak şahsıma görevi tevdi eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ‘a  teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum.

Gerçekleştireceğim kongre ile Ehliyetli, liyakatlı, güçlü kadrolarla 2023 yolunda ;bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle bütün enerjimiz ve var gücümüz ile çalışacağız .

Aziz milletimizin ve islam coğrafyasının  tek umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu doğrultuda tüm dinamiklerimizle seferber  olacağız .

Türkiye siyasetinde Trabzon sıradan bir il değildir .Trabzon,ruhuna ve kimliğine yakışır bir şekilde Türkiye ‘nin büyük hedeflerine her zaman olduğu gibi güçlü bir şekilde katkı sağlayacaktır.

Bugüne kadar büyük emek ve gayretleri ile davamıza hizmet eden İl Başkanımız sayın Haydar REVİ beye ve Ortahisar ilçe Başkanımız sayın Temel ALTUNBAŞ beye ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”