Jorge Jesus’un “İsmail Yüksek, Miha Zajc’tan iyi…” dediği için Fenerbahçe yönetimi Sloven oyuncu için son teklifi yaptı. Çekildi. Rakamın yükselmeyeceği iletildi. Kalmak istiyorsa kulübün şartlarını kabul etmesi gerektiği ifade edildi.

Bunun üzerine Zajc’ın menajeri Kees Vos başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve Trabzonspor’un da kapısını çaldı. Oyuncusunun İstanbul’da ve Türkiye’de kalmak istediğini söyledi. Hem Galatasaray hem de Trabzonspor, Sloven oyuncuya ilgi gösterdi.

Jeremain Lens’te canlarını yakan menajer Kees Vos’a, “Fenerbahçe ile anlaş. Bedelsiz getir. İstediğin parayı verelim” denildi. Fenerbahçe’nin 1-2 milyon euro da olsa bonservis almadan Zajc’ı Ocak’ta bırakmaya niyeti yok.

TRABZONSPOR'DA ZAJC'A ONAY ÇIKTI

Galatasaray ve Trabzonspor ise daha rahat. Hamsik’in yerine yeni bir oyuncu arayan bordo-mavililerde, Abdullah Avcı, Zajc’a onay verdi. Sloven oyuncunun menajerine “sezon sonunu beklersen istediğin rakamı alırsın” denildi. Menajeri ise özellikle İtalya’dan takımlar olduğunu sezon sonu için söz veremeyeceğini söyledi.