İzmir Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenen, lise son sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerin üniversite temsilcileri ile buluştuğu 2. Kariyer Günleri etkinliği belediyenin kültür merkezinde gerçekleşti. Etkinliğin açılış programına  TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, üniversite temsilcileri ve öğrenciler katıldı.



AVRASYA ÜNİVERSİTESİ’NİN EKİBİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Açılış programında Avrasya Üniversitesi folklor ekibinin gösterisi büyük ilgi topladı. Gösterinin sonunda Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin Avrasya Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemil Öztürk’e şilt takdim etti. Tekin “ Düzenlediğimiz etkinliğe Trabzon’dan gelerek renk katan Avrasya Üniversitesi temsilcileri ve folklor ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.



TOSUN; İZMİR’DEN TRABZONUMUZA SELAM OLSUN

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ise “ Ben Trabzon Akçaabatlıyım. 2014 den beri İzmir Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevini yürütmekteyim. Hemşehrilerimi, kendi öğrencilerimi, ilçemde görmekten çok memnun oldum, mutlu oldum. Eski günlerimi hatırladım.İlçemizi ziyaret ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Buradan Trabzon’a selamlarımı iletiyorum. Folklor ekibi sahneye çıktığında çok duygulandık. Karadeniz’in hırçınlığını, o zor coğrafyanın güzel çocuklarını bizlere hatırlattınız. Sizlerle burada buluşmamıza sebep olan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız beye de buradan teşekkür etmeyi borç biliriz” dedi.