Ben de bir engelli babasıyım!

Yavrum 33 yaşında, ülkemde bu hassas ve her alanda hizmet isteyen insanlar için olumlu  bir adım atılmış değil.

33 yılı anlatsam sayfalar yetmez ve sizi hıçkırıklara boğarım, ben babayım kendi adıma değil Yavrumun yaşadıklarını ve duygularını hissede bildiğimden.

Kısacası ülkemdeki engellilere ülkemin bir şehrinin büyüklüğü kadar olan Hollanda devleti ikinci el akülü sandalyeleri tırlara yükleyip yolluyor.

Salvo yaptığımız o filaman Yahudi bizim engellilere el ayak oluyor.

İnsanlığa ışık tutan Hollanda devletinden Allah razı olsun. Bizim ise bundan utanmamız gerek.

33 yıldır bunu böyle gördüm ve yaşadım yaşıyoruz da...

Biz ülke olarak bir engelli araçlarını değil yapmak bir yana dursun  onların gidebileceği yolları dahi şehirler içerisinde yapamadık.

Hollanda’dan gelen bağış araçları ise reklam ve siyaset malzemesi yaparak sözde  törenlerle engelli vatandaşlarımızı tören alanına toplayıp rencide ederek sözde hediye ettik.

Basiretsiz ve zavallı olduğumuzu ise  dünyaya haykırdık.

Şu an % 92 engelli olan yavrum tıbbı ve medikal malzemesi olarak her ay beş kalem malzeme kulanmakta ve  1.900 tl her ay katkı payı veriyoruz.

Bu adaletsizlik bu hain sosyal devlet anlayışı o salvo yaptığımız ve Yahudi diye hitap ettiğimiz hiç bir Avrupa ülkesinde yoktur.

Diyecek söz bulamıyorum ve acılarımız üzerinden siyaset yapanları ise üretime, insanlığa yararlı adımlar atmaya davet ediyorum.

Bu vesile ile tüm engellilerin gününü kutlar sağlık ve barış dolu bir yaşam diliyorum.