Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un en önemli isimlerinden Marek Hamsik, beIN Sports'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Marek Hamsik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Aslında harika duygular yaşadım. Böyle anlar, hep hatırlayacağınız anlardır. Şehir, uzun zamandır bu şampiyonluk duygusunu bekliyordu. Onlar mutlu olduğu için ben de mutlu hissettim."

"Ben herhangi bir kıyafetimi kaybetmedim. Hatıra olarak saklayabilmek için kendime saklamaya çalıştım. Uzun zamandır bu duyguları yaşamayı bekliyordum."

"Dönüm noktası olarak içeride oynadığımız İH Konyaspor maçı olarak görüyorum. Bizim için 6 puan değerindeydi. Kaybetseydik puan farkı azalacaktı."

"Galatasaray maçı, sezonun en önemli maçlarından biriydi. Maç 1-1'e geldiğinde 2. golü atacağımızdan ve kazanacağımızdan inanılmaz derecede emindim. Dışarıda ettiğiniz yardım, sınırlı bir yardım oluyor."

"Sakatlık sürecinde takıma yardım edemediğim için çok üzgündüm. Şu an zor zamanları geçtik. Belki de ligin en zor anları olan son zamanlarda takıma yardımcı olabildiğim için çok mutlu hissediyorum."