DEVA Partisi Trabzon Ortahisar İlçe başkanlığında görev değişimi yapıldı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ortahisar ilçe başkanı Ahmet Tarık Şanlı görevi yine kendi yönetimin den Yaşar Önder'e devretti.

TEŞKİLATLANMAMIZI TRABZON'DA TAMAMLIYORUZ

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek Trabzon nüfusunun yüzde 90’ını kapsayacak şekilde teşkilatlandıklarını belirtirken şunlara değindi;

''Trabzon'da 12 ilçede teşkilatlanarak büyük ölçüde teşkilatlanmamızı bitirdik. Olmadığımız ilçelerde ise il yönetimimiz ile sahalardayız. Yarın seçim yapılacakmış gibi yoğun bir şekilde hem saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz hem de teşkilatlanmamızı tamamlıyoruz.''

BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİDİR

Deva Partisi gönüllüsü olarak partide çalışmaya devam edeceklerini belirten Şanlı '' Bu bir görev bırakma değil bir bayrak değişimidir, partimize olan bağlığımız devam etmektedir. Deva Partisini Trabzon'da iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız '' dedi.

TRABZON'DA İDDİALIYIZ

Yapılan olağanüstü kongre ile görevi devralan başkan Yaşar Önder ise iddialı konuştu. Önder yaptığı açıklamada;

''Trabzon'da ne kadar iddialı olduğumuzu önümüzdeki süreçte çalışmalarımızla tüm hem şehirlilerimiz görecektir. Mevcut başkan sayın Ahmet Tarık Şanlı'ya bugüne kadar ki emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.'' dedi.

Adsız-1