Bir şey de sen yap Kuşçu Hoca!!!

Bu arkadaş ne anlatıyor? Biri ona nerede olduğunu hatırlatsın.

Ligin en iyi futbolcularıyla Trabzonspor olmadı bu kulüp. Futbolcular oynadı Direktörler keyif yapmadı hiç bir zaman. Sinekten yağ çıkardılar, minimum kaliteden maksimum verim aldılar...

Ne olur bir damla katkın olsun!

Gelmeden önce bilmemen normal, başka camiaların insanısın! Ne diyelim sistemin gözü çıksın!

La gardaşım hağu tesisteki çimciye sor bari Barcelona'yı nasıl yendi Trabzonspor! Şampiyonlar ligi şampiyonu olurken Liverpool tek mağlubiyeti Trabzonspor'dan  aldığını duymadın mı? İnter'i, Lyon'u, Aston Villa'yı sahasında yenerken dünya yıldızları koşturmuyordu bordo mavide...

Allah rahmet eylesin Özkan hocamız ne ederdi nasıl çare bulurdu azacuk araştır. Ahmet hoca az ötenizde sor ne etsem doğru olur...

Boş boş konuşuyor.

Rakibi izlemiş, format değiştirmiş, önde oynamayı bırakıp bir buçuğuncu bölgeye çekilmiş. Hafta başından beri planlarını yapmış!!!

Ne anlatıyorsun arkadaş?

Neyi planladın?

İlk bir saatlik bölümü bir daha izle. Son yarım saatle kıyasla.

Kuşçu hoca siz hangisini planladınız?

Kapanacağını, format değiştirdiğini önceden anladınız Madem!

İlk bir saatlik kör, çaresiz, her denemesinde duvara çarpa çarpa aynı olmazı zorlamayı neden yaptınız!

Yoksa son yarım saat kafadan oluşturduğunuz yapıyı tamamen değiştirip çok başka bir diziliş oyun anlayışına döndünüz. Geldiğinizden beri hatta bir senedir hiç olmadığı şekilde. Rakip sahaya oyunu yıktınız, soldan 25 den fazla orta ki Marlon'un işe yarayabilir olduğunu ilk defa izledik. Sağda Pereira girdikten sonra yapılan ortalar.

Oyun stratejiniz sonucu hiç işe yaramayan İki Abdül ve Chelsea'li Baker çıkarıp üçünün işinden fazlasını İranlı Uşağın yaptığını! Son yarım saatte mi anladınız? Tesadüfen, kendiliğinden mi oldu yoksa.

Ekuban'a sözüm yok, Ta ciğerlerimizde hissettiğimiz transfer kazıkları Ganini ve Afobe'nin bile daha doğru olacağını, orta sahayı pas geçip kenar ortalardan, seken toplardan netice alacağını gerçekten siz mi planladınız.

Kuşçu hoca hiç bir katkınız yok söylemiş olayım. Sadece senden öncekilerin acemiliğinin fırsatını kullanıyorsunuz. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorsunuz...

Bak kardeşim, saçma sapan oyun isteğinde ısrar ediyorsunuz! Oynayamayanları ısrarla neden oynatıyorsunuz?

O Pereira ile derdiniz ne? Haftalardır yüzüne bakmadığınız adama sarıldınız farkında mısınız. O Serkan çocuk bek değil anlamıyor musunuz. Çocuk korkuyor, sorumluluk almıyor, orta bile denemiyor.

Bak sayın hocam O İranlı Sürmeli gözlü Uşak geldiğinizden beri tercih ettiğiniz tüm uygulamaları yerle bir etti...

Bulanık suda balık avlıyorsunuz! Görüyorum! Ancak neden suyu siz bulandırıyorsunuz bir türlü çözemedim!

En başından olmayacağına gerekçelerim vardı. Bir küçük ihtimal olur derdim!. Anladım ki mümkün değil. Bu arkadaş zayıf. Hem zayıf hem kurnaz.

Şükür hiç olmadı. İnşallah yanılan ben olurum...