Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 38'inci ve son haftasında 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir'e konuk olacak. Bordo-Mavili ekip, zorlu mücadelenin hazırlıklarına geç başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 ve geniş alan oyun çalışmaları gerçekleştirildi. Trabzonspor, bugün gerçekleştireceği idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Başakşehir maçı öncesi Trabzonspor'da eksikler var

Trabzonspor eksik çalıştı!

Trabzonspor'da tedavileri süren Trondsen, Peres ve Abdülkadir Ömür, ameliyat geçiren Serkan Asan, hastalığı nedeniyle Uğurcan Çakır ile izinli olan Marek Hamsik dün akşamki antrenmana katılmadı.

Sezon başına yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzan kalan ve geçtiğimiz günlerde takıma yeniden katılan Gervinho, takım arkadaşlarından ayrı çalıştı. Denswil ile idman saatine yetişemeyen Cornelius ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Başakşehir de bugün devam edecek!

Başakşehir, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38'inci haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını saat 17.30'da yapacağı idmanla  sürdürecek. Dinamik ısınmayla başlayacak idmanda Trabzonspor mücadelesine yönelik taktiksel çalışmalar gerçekleştirilecek.