Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağan Mali Genel Kurul'da konuştu. Başkan Koç, açıklamalarının bir kısmını siyasete ve Trabzon'a ayırdı. Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun; "Bunlar kendi başarısızlıklarının üstünü örtmek için hedef şaşırtan, algı yaratmaya çalışan açıklamalar olarak da değerlendirilebilir." sözlerine üstü kapalı değinerek; "Bu kadar büyük siyasi gücü karşıma almak için buraya çıkayım. Başarısızlığımızı örtbas etmek içinmiş. Çılgın olması lazım insanın." dedi.

Koç ayrıca; "Bu camianın hakkını yemenin kolay olmadığını sizler gösterirsiniz. Yok başkan cesur konuştu. Konuştu da ne oldu? Geçmişte gösterebiliyorduk. Şimdi de göstermemiz lazım. Trabzon’da o paçavrayı astılar, derneklerimiz tek tek hareket etti. Münferit taraftarlarımız dava açtı. Bu salonda kaç kişi hukuk adına hareket etti?" şeklinde konuştu.

Ali Koç, Trabzonspor, Ağaoğlu2

Ali Koç'un açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'yi siyasete karıştırmamak için azami gayret gösteriyoruz. Fenerbahçe siyaset üstüdür. Ama bizi zorla çekiyorsunuz. Bunu da Sayın Cumhurbaşkanımızın ismi kullanılarak yapılıyor. Destek olun. Bir iki tweet atmak destek olmak değil. Bu camianın hakkını yemenin kolay olmadığını sizler gösterirsiniz. Yok başkan cesur konuştu. Konuştu da ne oldu? Geçmişte gösterebiliyorduk. Şimdi de göstermemiz lazım. Trabzon’da o paçavrayı astılar, derneklerimiz tek tek hareket etti. Münferit taraftarlarımız dava açtı. Bu salonda kaç kişi hukuk adına hareket etti? Ben deli miyim? Bu kadar büyük siyasi gücü karşıma almak için buraya çıkayım. Başarısızlığımızı örtbas etmek içinmiş. Çılgın olması lazım insanın. Hepinizin bu camiaya karşı sorumluluğu var."