AK Parti Trabzon il Başkanlığı adayı Selahattin Çebi açıklamalarda bulundu.

“Siyaset en kutsal bir faaliyettir” diyen Çebi açıklamasında şunları ifade etti:

“Bizim siyasetimizin tek hedefi var o da insanlığın mutluluğu ve refahıdır. 

Sorunların ve meselelerin dertlisi olarak millete hizmet yolunda hiçbir engel bizi durduramaz  bizi zaman zaman deniyorlar her seferinde dağları aşıyor engelleri yıkıyoruz. Güçlüyüz, gücümüzü milletten alıyoruz asla kimse ile bu gücü paylaşacak zayıflatacak değiliz. o emaneti üzerimizde 19 yıldır taşıyoruz taşımaya da devam edeceğiz.

Siyaset kurumu güçlü olmak zorundadır. Güçlü olmayan veya gücünü başka unsurlardan alan siyaset mutlaka bağımlıdır. Her an ayar verilmeye müsaittir. Siyaset milletin iradesini aldığı güçle birlikte her alanda yansıtmalı.

AK Parti iktidarı Türkiye’de bu anlamda tapuları yıkan, alışılagelmiş siyaset düzenine son veren bir iktidardır. Milletimizin kurduğu Partimizde milletten başka kimseden icazet almadı bundan sonrada almayacaktır.

Halkımızın yönetim şekliyle, istikbaliyle oynayanlar siyasete ayar vermek isteyenler adalet, kalkınma refah ve huzurun kantarını kendilerine göre ayarlayanların,  bugün o kantar tarafından tartışmadığını görmekteyiz.

Meselemiz sadece bugünün sorunlarına çare aramak çözüm bulmak değildir. Hedefimiz sadece günün siyaseti değildir. 2023 hedefi 2071 hedefi sıradan bir hedef değildir. Bu hedef hepimizin üzerinde ağır sorumluluk yüklemektedir. O Gayret ve çaba içerisinde hep birlikte 2023, 2071 yıllarında ki mutlu ve güçlü fotoğrafı şimdiden yaşıyoruz.”