61TrabzonHaber-

Trabzonspor Kulübü; Yusuf, Puchacz, Enis, Batuhan, Kerem ve Taha için imza töreni düzenliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, imza töreninde konuşuyor.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"Önemli bir ailenin parçası oldunuz. Yetenekleriniz sizi bu noktaya getirdi. Bundan sonra sizin çalışmalarınız, sizin kariyerinizi belirleyecek. Ne kadar yetenekli olursanız olun çalışmadığınız sürece bu kabiliyet sizi bir noktaya taşır. 

Her zaman için çok çalışmalısınız, üzerinize koya koya gitmelisiniz. Takımımızda bu noktada size yardım edecek yerli ve yabancı ağabeyleriniz var. Asla "ben oldum" demeyin. Daha çok çalışıp daha iyi olacaksınız. 

Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; sporcunun zeki, çevik; her şeyden de önemlisi ahlaklısı... İyi bir ahlaka sahip olmadığınız takdirde iyi oyuncu olmanız pek bir şey ifade etmez.

Umarım, Puchacz'ın bonservisini almak nasip olur, kulübü fazla para istemezse... Taksit de yaparlar umarım. Polonyalı oyuncularımız bize çok iyi hizmet etti. Puchacz'ın da aynı şekilde Trabzonspor'a hizmet edip aynı şekilde anılacağından şüphem yok.

Yönetici olarak bizlere ve oyuncu olarak sizlere nasip oldu bu onur. Allah utandırmasın, inşallah bu camiaya bu büyük aileye layıkıyla hizmet edip beklentileri karşılalayacağız. Sizlere dua ediyorum. Trabzonspor'u layık olduğu noktaya; Avrupa'da örnek konumuna getirmek için elimizden gelen gayreti vereceğiz. İnşallah sezon sonunda da şampiyonluk kupasını kaldırmayı Allah bize nasip eder."