Trabzonspor, Süper Lig'de şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledikten sonra gelecek sezonun hazırlıklarına başlamıştı. Bordo-Mavili ekipte; Teknik Direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan birçok kez toplanarak transfer istişaresinde bulundu.

Fırtına'nın bu görüşmelerin ardından masaya yatırdığı 5 isimde yol aldığı, listedeki diğer 3 futbolcu için ise henüz harekete geçilmediği aktarıldı.

61TrabzonHaber'de yer alan habere göre; Trabzonspor'un liste başına çektiği oyuncular arasında PSG'nin yıldızı Julian Draxler de bulunuyor.

Karadeniz ekibinin menajerler vasıtasıyla Draxler transferinde mesafe katettiği fakat çok fazla belirsizlik nedeniyle gelişmelere henüz resmiyet kazandırılamadığı belirtildi.

Draxler transferi için iyi haber!

Fransa'nın en büyük yayın organlarından L'Equipe'ye göre, PSG; Julian Draxler, Layvin Kurzawa gibi isimlerin de olduğu toplam 7-8 futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. Trabzonspor Kulübü'nün takibe aldığı Draxler'in takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

draxler trabzonspor1

Çok şans bulamadı!

Bu sezon Ligue 1'de 18, Şampiyonlar Ligi'nde 4, Trophée des Champions ve Coupe de France'de 1 maç olmak üzere toplamda 24 mücadelede şans yakalayan Draxler 2 gol, 2 asistlik katkı sundu; 861 dakika sahada kaldı. Draxler ayrıca dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle de yaklaşık 2 aydır oynamıyor.

Piyasa değeri düşüyor!

PSG'ye imza attıktan sonra 40 milyon euroluk bir piyasa değerine ulaşan Draxler'in şu anki piyasa değeri 20 milyon euro civarında. İstikrarsız grafiği nedeniyle 28 yaşındaki oyuncunun bu sezon 15 milyon euro bandına kadar gerilemesi bekleniyor.