Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi anlatan Avcı, "Kayserispor, buraya gelirken ligde rahatlamış, kupayı hedef koymuş ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı elemiş bir takım. Burada da çok fantastik bir maç oynadık. 2-0'dan geri döndüğümüz maça göre hazırlandık. Beni mutlu eden şu; Karagümrük maçında da böyle olmuştu, oyunu domine eden, forse eden, oyunun hep içinde olarak kazanılması beni mutlu etti. Çok geçiş vermedik, faullerden, duran toplardan rakip bir şeyler yapmaya çalıştı ama hep oyunun içinde kaldık. Hiç sallanmadan devam etmek çok güzel. Lig, kupa 41. maçı oynadık. Oyun olarak hiç sallanmadık" dedi.

Deneyimli teknik adam, "Taraftara teşekkür ediyorum. Bu oyuna sadakat gösteriyorlar. Destekliyorlar, sabırlılar. Bu yolculuğa beraber çıktık. İki kupa da bizim için hedef ve ikisine de birlikte gidiyoruz. Genelde birlikte sevindik, üzüntümüz yok gibi, koskoca bir sezonda. Mutlu sona az kaldı." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı, "Taraftara destekleri için teşekkür ediyorum. Desteklerine devam etsinler. En ufak bir kaygıları olmasın. Onların düşüncelerini biliyorum. Burada hep birlikte sevineceğiz. Yolun sonuna doğru geldik." diye konuştu.

Avcı, 2 ay sakatlıkla boğuştuklarını ancak şimdi kadro derinliklerinin oluştuğunu ifade ederek, "Bugün itibarıyla iki ayaklı maçın bir ayağı bitti. İyi bir takıma karşı kazandık ama rövanşı var. Biz yarın antrenman yapıp, ertesi gün dinlenip, hafta sonuna hazırlanacağız." açıklamasında bulundu.