Fransa Ligue 1 şampiyonu Lille ile Fransa Kupası şampiyonu PSG, Süper Kupa için İsrail'in Tel Aviv kentinde kozlarını paylaştı. Milli Yıldızlar Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, dev rakibine bir kez daha çelme takmayı başardı ve tarihe geçti. Burak Yılmaz maçın tek golünde asist yapan isim oldu.

Geçtiğimiz sezon büyük bir sürpriz yaparak milli oyuncumuz Burak Yılmaz önderliğinde Fransa Ligue 1'de şampiyon olan Lille, son Fransa Kupası şampiyonu PSG ile Süper Kupa maçında kozlarını paylaştı. Burak Yılmaz'ın ilk 11'de yer aldığı Lille, PSG karşısında 45.dakikada Xeka'nın golüyle galip geldi ve kupayı ilk kez kazandı.

Yeni teknik direktörü Gourvennec ile Süper Kupayı kazanan Lille karşısında PSG bir kez daha takıldı. Üst üste 7 kez Fransa Süper Kupası'nı kazanan PSG'nin bu serisi de sona ermiş oldu.

Burak Yılmaz 90 dakika sahada kalırken golün asistini yaptı. Yusuf Yazıcı ise son 11 dakikada süre aldı ve istekli oyunu göze çarptı. Zeki Çelik ise mücadeleyi tribünden takip etti.