Fenerbahçe Nisan Ayı Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuşan Başkan Ali Koç, Trabzonspor aleyhine açıklamalarda bulundu.

Ali Koç; "Fenerbahçe doğuşundan bugüne tarihi boyunca her zaman belirli kavgaların içine çekilmiş. Varlığına kast edilmiş daha yakın dönemde 2 kere varlığımıza kast edilmiş. Biri kumpasla, biri bir fiil insanları öldürme, suikast girişimiyle. Türkiye’de tekrar ediyorum, bu seviyede bir olayın faili meçhul kaldığı başka hiçbir olay yoktur. Ama kolaysa Trabzon mahkemelerinden Trabzon’a karşı veya Fenerbahçe lehine bir şey çıkartın. Kolaysa. Tekrar söylüyorum bu olayın anlatılmaması Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin böyle kudretli ve kuvvetli devletin böyle zayıf görülmesine sebebiyet verir.

Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanıyor. Bir grup kuruldu sahaya girdi, sonra o grup bir daha görülmedi. Sırf o maç için. Maç durdu. Beşiktaş hükmen mağlup oldu. Ceza yediler, hem para hem de 4 maç. Ne farkı var? Burada yaşananın ne farkı var? Tek bir farkı var. Trabzonspor olması." dedi.