Süper Lig’de ve Avrupa’da hedeflerinden kopan geçen yılın şampiyonu Trabzonspor’da, olağanüstü genel kurul kararı ve başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrası sular durulmuyor. Yönetim kurulunda uyuşmazlıklar olduğu gerekçesiyle istifa eden Ahmet Ağaoğlu’na taraftarların ve futbolcular sosyal medyada destek veriyor.

Görevi bırakan başkan Ahmet Ağaoğlu’na bir grup taraftar tepki gösterirken, bazı taraftarlar da desteklerini sürdürüyor.  Sosyal medyadan "#AğaoğluYeniden" başlığıyla gündem oluşturan taraftarlar, Ahmet Ağaoğlu’na kongrede yeniden aday olması için geri dön çağrısında bulundu. Bordo mavili taraftarların çağrısı, sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonpor'da taraftarlar, asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın 2019-20 sezonunda Trabzonspor’un Demir Grup Sivasspor’u mağlup edip, zirveye yerleştiği müsabaka sonrası sosyal medyasında paylaştığı Barış Manço'nun 'Ahmet beyin ceketi’ adlı videoyu yeniden paylaştı. Taraftarlar, aynı besteyi istifasına uyarladığı Ağaoğlu’na geri dön çağrısını yineledi.

Trabzonspor’da olağanüstü kongre tarihi belirlenen 18-19 Mart ve 25-26 Mart tarihleri, muhtemel adayları hızlı davranmak zorunda da bırakıyor. Başkanlık görevine vekalet eden asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın kongrede tek aday olacağı bekleniliyor. Doğan’ın yarın kente gelerek resmi başvuruda bulunması ve adaylık açıklaması yapacağı tahmin ediliyor. Sosyal medyada taraftarın Ağaoğlu’na olan açık desteği Doğan’ın nasıl bir yol haritası izleyeceği de camiada merak ediliyor.