TYP başvurularıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında yurtlarda çalıştırılmak üzere 18 kişi 5 ay süre istihdam edilecek. Bugün başlayan başvurular 23 Eylül 2022 itibarıyla son bulacak.

Başvurular internet üzerinden http://esube.iskur.gov.tr ve e-devlet ya da Alo-170 üzerinden yapılacak. Tamamı 28 Eylül’de 2022’de noter kurası yoluyla belirlenecek olan katılımcılar 3 Ekim 2022’de işbaşı yapacak. Noter kurası, 28 Eylül 2022 tarihinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda çekilecektir. Akçaabat’taki Münür Özkurt Yurt Müdürlüğü için 5 erkek işçi alınacak.

Tonya Yurt Müdürlüğünde 3 kadın iş başı yapacak.  Beşikdüzü Yurt Müdürlüğünde 1, Trabzon Yurt Müdürlüğünde 1, Ortahisar Ahmet Yaşar Efendi Yurt Müdürlüğünde 2 erkek istihdam edilecek.  Ortahisar Yurt Müdürlüğünde 2 kadın, Yomra Yurt Müdürlüğünde 2 kadın, Sürmene İsminaz Kanca Yurt Müdürlüğünde 1 erkek, Ortahisar Gülbahar Hatun Yurt Müdürlüğünde de 1 kadın olmak üzere toplam 18 kişi işbaşı yapacak.