Çok uzatmaya gerek yok. Sözlerimi  kısa tutacağım. Trabzonluları  ‘Yunanlı’ olmak noktasında itham eden,  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu denilen ahlak fukarası ,  acaba kime hizmet ediyor? Kısaca bunu sorgulamak istedim. Trabzonlu olmaktan ziyade bir vatansever olarak sorgulama ihtiyacı duydum.

 Cumhur İttifakı’nın çok büyük ehemmiyet verdiği  İstanbul seçimi öncesinde, Ak Partili olduğu iddia edilen bir belediye başkanının,  tüm Trabzonluları, hatta kısmen Karadenizlileri İstanbul seçimlerinde Ak Partiye oy vermeme yoluna sevk edecek bu açıklamayı,  durup dururken yapması  niye? Ak Parti'de gerçek dava adamları eğer varsa, eğer kaldıysa;  bu hadsiz belediye başkanını  eleştiren muhalefete ya da  vatandaşlara   tepki göstermek yerine, bu ihaneti  Cumhur İttifakı’na yapmakta hiç  bir beis  görmeyen  Göksu’nun Fetö ile bağını araştırmalarını tavsiye ediyoruz. Ülkede var olan Cumhurbaşkanı sevgisini,  yıllardır bilinçli ve kasıtlı  şekilde,  ince ince  nakış gibi örülen politikalarla  bitirmeye çalışan bu yapı,  neden hala Ak Parti’nin içindedir? Geçmişte Fetö ile inanılmaz bir gönül bağı olan bu şahsiyet, nasıl oluyor da bu partide hala belediye başkanı olarak kalabiliyor? Bu ve benzeri şahsiyetlerin, Trabzon  veya herhangi bir bölge insanı için yaptıkları  edepsiz, ahlaktan yoksun açıklamalar, inanılmalı ki bir plan dahilinde  gerçekleşmektedir. Yani spontone açıklama  veya   ‘yanlış anlattım’ denilebilecek bir hata değil, sayın Erdoğan’ı ince ince bitirme planının bir parçasıdır. Ak Partiye gerçekten gönül vermiş olanların, artık Cumhurbaşkanını uyandırması gerekmektedir. Sayın Erdoğan’ın etrafının  çok daha daraltıldığı inancımdayım. 15 Temmuz sonrası ihanet çemberinin çok daha genişlediği kanaatindeyim. Bank Asya’da parası olduğu için hapis yatanlar varken, Tevfik Göksu  gibilerin, Ak Parti’de  siyaset yapabiliyor olması bunun en somut göstergelerinden sadece biridir. İstanbul seçimlerinde varsa eğer bir hile, bana göre Tevfik Göksu gibi anlayışa sahip olanlardır!

 İnancım o dur ki, Ak Parti içinde inanılmaz  güç sahibi olan bu yapı, var gücü ile çalışmaktadır. Tek hedef ve dertleri de sayın Cumhurbaşkanıdır. Ne üzücüdür ki, sayın Erdoğan’a en yakınındakiler dahi, bu olayları gördükleri halde sessiz kalma yolunu seçmektedir. Şimdilik sadece bu kadar!

60332276_1958472810924091_7579093088035930112_n-001.jpg