Birçok kuyumcu Karaltın’ın yeni yerine kısa sürede alıştı. Yüksek kaliteli ve özgün tasarımlara sahip bu güzel takılara ne alışmak ne de sevmek hiç zor değil. Altın sektörünün en önemli adreslerinden biri olan Şeref Efendi Sokağa yaklaşık bir ay önce taşınan Karaltın; kısa sürede yeni adresine alıştı. Karaltın; çok şık bir şekilde, profesyonel iç mimarlar tarafından yapılan yeni mağazasında birçok yeni takı grubuna da ev sahipliği yapıyor. Karaltın Kuyumculuk firma sahibi Cevat Kara; yıllardır İstanbul’da yerleşik düzende hem atölyelerinin hem de mağazalarının bulunduğunu hatırlatarak; “Trabzonlu ve İstanbullu değerli kuyum ustalarının ortak çalışmalarını yıllardır takılarımıza yansıtıyoruz. Şeref Efendi Sokak’ta yeni mağazamızın açılması özellikle yurtdışı açılım hedeflerimiz için büyük önem teşkil ediyor” dedi.

İlk günden itibaren yeni adreslerine sektör mensuplarının yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Cevat Kara; “Herkese çok teşekkür ediyoruz. Yeni mağazamızda yeni takı gruplarına daha fazla yer ayırmaya başladık. 2023 yılına çok sayıda yeni model ile giriş yapacağız. Her ne kadar ana uzmanlık dalımız Trabzon hasırı olsa da kaliteden en ufak taviz vermeyen vizyonumuzla birçok farklı takı grubuna da özel Karaltın kalitesini başarıyla yansıtacağız” diye konuştu.

Karaltın’ın yeni mağazasında 14 ayar ve 22 ayar Trabzon hasırı , çerçeveli takılar ve kazzeler öne çıkıyor. Henüz Karaltın’ın yeni mağazasını yakından görmediyseniz, Çemberlitaş Şeref Efendi Sokak’ta Defterdarlığın karşısında bu şık mağazayı ve birbirinden güzel takılar yer alıyor.

F7A285EF-BA74-4827-8F4D-E1B6CCB08C96

C96A49CB-87C6-4086-AA4C-7B59C032FF8E