UEFA Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu'nda 3-3'ün rövanşında Molde'ye konuk olan Trabzonspor, rakibini penaltılarla geçerek Play-Off'a kaldı. Zorlu mücadeleye dair yayıncı kuruluşta değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Uğur Meleke, Nwakaeme'nin sezonu iyi açmadığını ifade etti.

Uğur Meleke; "Maçın başında da daha net pozisyonları bulan taraf Trabzonspor'du. Bu oyun Roma eşleşmesi için yetebilir, yetmeyebilir, mesele o değil. Trabzonspor bu turda ülkemizi iyi temsil etti. Geçen sezonun üstüne koyarak gidiyorlar.

Bruno Peres sağa geçtiğinde daha etkili olabilir. Yavaş yavaş geçecektir. Hamsik öne geçme konusunda istekli ama kaybedilen toplarda Trabzonspor'u eksik bırakıyor. Orta saha sertliği geçen sezon kadar yüksek değil.

Nwakaeme sezonu iyi açmadı. Kritik top kayıpları vardı. Biraz daha sorumlu oynamalı, topun kıymetini bilmeli. Nwakaeme çok büyük oyuncu, ben seviyorum. Büyük ismine ve büyük kariyerine yakışır şekilde topun kıymetini bilmeli. Dün iki pozisyon Nwakaeme'nin kaybettiği toplar nedeniyle geldi." şeklinde konuştu.